جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴

مجله شلپ

نوشته کامل

چگونه سیب زمینی را خشک کنیم؟ ۳ روش ساده و خانگی

روش های بسیاری برای نگهداری از انواع محصولات زراعی و باغی برای مدت زمان طولانی وجود دارد. یکی از طبیعی ترین و بهترین روش ها، خشک کردن می باشد. خشک کردن علاوه بر افزایش طول عمر محصول، سبب حفظ مواد مغذی و افزایش ارزش اقتصادی آن خواهد شد. خشک کردن محصولات مختلف به راحتی در […]

چگونه سیب زمینی را خشک کنیم
بدون دیدگاه

روش های بسیاری برای نگهداری از انواع محصولات زراعی و باغی برای مدت زمان طولانی وجود دارد. یکی از طبیعی ترین و بهترین روش ها، خشک کردن می باشد. خشک کردن علاوه بر افزایش طول عمر محصول، سبب حفظ مواد مغذی و افزایش ارزش اقتصادی آن خواهد شد.

چگونه سیب زمینی را خشک کنیم

خشک کردن محصولات مختلف به راحتی در منزل نیز قابل انجام است. یکی از پرکاربرد ترین محصولات خشک شده، سیب زمینی خشک شده می باشد.

چگونه سیب زمینی را خشک کنیم

خشک کردن سیب زمینی به روش های مختلفی امکان پذیر می باشد. یکی از معمول ترین روش های خشک کردن سیب زمینی استقاده از فر است. در این روش ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست کنده و سپس به صورت ورقه های نازک و یکنواخت برش دهید. این ورقه های نازک را روی سینی فر چیده و دمای فر را روی ۵۰ تا ۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. با استفاده از این روش می توانید سیب زمینی را در مدت زمانی در حدود چند ساعت کاملا خشک کنید.

البته برخی از افراد برای خشک کردن سیب زمینی از خشک کن های برقی استفاده می کنند. با استفاده از این دستگاه نیز می توان انواع سبزیجات، صیفی جات و میوه ها را خشک نمود. برای خشک نمودن سیب زمینی با استفاده از این دستگاه باید سیب زمینی را پوست کرده و آن را به صورت ورقه های نازک و یکنواخت برش دهید. سپس این ورقه ها را در خشک کن برقی چیده و دمای آن را روی ۵۰ تا ۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. سیب زمینی های خشک شده با این روش دارای کیفیت بالایی می باشد.

لازم به ذکر است در هر دو روش می توانید به ورقه های سیب زمینی انواع چاشنی و ادویه جات را اضافه نمایید و آن ها را مطابق با سلیقه خود طعم دار کنید.

خشک کردن سیب زمینی چه فوایدی دارد؟

خشک کردن یکی از روش های قدیمی نگهداری از انواع سبزی جات و میوه ها برای مدت زمان طولانی می باشد که از دیرباز رایج بوده است. خشک کردن سیب زمینی نیز سبب می شود که بتوان این محصول را برای مدت زمان طولانی تری نگهداری نمود. البته این تنها مزیت خشک کردن سیب زمینی نیست!

خشک کردن سیب زمینی سبب حفظ مواد مغذی موجود در آن خواهد شد. زیرا این روش برخلاف بسیاری از روش های شیمیایی و صنعتی کاملا طبیعی است و به مواد مغذی موجود در سیب زمینی آسیبی وارد نمی شود.

به علاوه خشک کردن سیب زمینی سبب می شود که بتوان به راحتی از آن در انواع خورشت، سوپ، پای و غیره استفاده نمود. از طرفی سیب زمینی خشک شده حجم و فضای کمتری را اشغال می کند. به همین علت می توان مقدار بیشتری سیب زمینی را برای مدت طولانی نگهداری کرد.

از لحاظ اقتصادی نیز سیب زمینی خشک شده ارزش اقتصادی بیشتری دارد و می توان آن را با قیمت بیشتری در بازار عرضه نمود.

خشک کردن سیب زمینی قبل از سرخ کردن آن مفید است؟

بله، بطور کلی خشک کردن سیب زمینی از جهات مختلف قبل از سرخ کردن مفید می باشد. خشک کردن سیب زمینی می تواند سبب کاهش رطوبت موجود در این محصول شود. این موضوع سبب می شود که در هنگام سرخ کردن سیب زمینی ها طعم و کیفیت بهتری داشته باشند. به علاوه سیب زمینی خشک شده در هنگام سرخ شدن روغن کمتری جذب می کند. به همین علت سیب زمینی های سرخ شده با سیب زمینی خشک کم چرب تر می باشند.

بنابراین می توان گفت استفاده از سیب زمینی خشک شده برای تهیه سیب زمینی سرخ شده می تواند تاثیر مثبتی در طعم، مزه و کیفیت آن داشته باشد.

مطالب مرتبط

بخش نظرات

نظرتان را بنویسید